Länkar

Vill du ha din här? är den vettig och du vill länka min så är svaret: "sjäääälvklart din gamle grek", så just mail me, och bifoga adressen till din sida så slår jag mej ett kik så byter vi lite sexuella tjänster sen, oj, menar vi byter länkar... tihi...

Egna sidor
Namn: Adress Beskrivning:
Yamaha Dt50MX -The ultimate moped hem1.passagen.se/
dt50mx
Sida med allt om Yamaha DT50MX, här har du allt du överhuvudtaget behöver veta: trim, meck, ja... allt helt enkelt
Henrik Karlssons moped-hemsida hem1.passagen.se/
busgraab
Lite äldre sida av mej om mopeder i största allmänhet, trim som funkar på flesta mopeder och diverse andra mopedrelaterade saker.
Henrik Karlsson... med lite om mej själv http://listen.to/
busgraab
En skämtsam sida om mej själv där jag skrivit några rader om mej själv på ett muntert sätt med andra diverse busigheter.
Bilder av Henrik Karlsson http://surf.to/
henrik-bilder
En "undersida" till den ovan, innehåller bara bilder av mej, främst för folk som vill veta hur jag ser ut, alla bilder här finns på sidan ovan.
Henrik Karlssons cross-sida http://surf.to/
cross-hk
En sida som jag höll på med för ett tag sedan när cross var på tapeten... att köra är fortfarande kul men sidan åkte ner.. kommer nog komma ett par rader om den på den nya sidan
Firmor/Klubbar
Namn: Adress Beskrivning:
Supersidor o Sverigetoppen Sidor där man kan hitta nätets just nu populäraste sidor, BESÖK OCH HJÄLP MEJ BLI POPPIS :D (använd befintlig länk och klicka på "här" o" ingång" när fönstrena dyker upp)
STCS http://www.stcs.nu Saab turbo club of sweden där man självklart är medlem. ett utomordentligt ställe med forumd är det finns enormt mycket kunskap att hämta
Speedparts http://www.speedparts.se Företag i Uddevalla som specialiserat ej på att trimma Saab. enormt kunniga, bra priser, och fruktansvärt hjälpsamma!
Privata hemsidor
Namn: Adress Beskrivning:
Saab4fun http://go.to/saab4fun Pelle, Mr turbo, snegor... kärt barn har många namn. Pelle är min främsta saabkompis tror jag :D han har en Aero som går STYGGT, helt klart värt ett besök.
Grewen http://www.geocities.com/
ettmongo/index.htm
Mannen, legenden, myten... eller snarare den nya ägaren av min gula raket, ifs utan nånting i, men karossen känner man igen! se hur hans projekt går framåt!
Widde http://www.900aero.com En STCS-killes där hans kriver om sin 900 Aero. sidan är på engelska, med bra och snyggt upplägg