2005-10-30. tjo tjim! tro det eller ej, men jag har inte dött. jag beklagar verkligen min kraftiga svacka när det gäller uppdateringar nu för tiden. kan inte direkta peka på vad det är som gör att jag är så trög, men troligen så har jag en liten svacka när det gäller hemsida och bilskruvande, detta troligen pga av mina studier. det rä svårt att få nånting gjort med bilen när man är 30mil ifrån den hela tiden utan på sommarn, och då är man inte allt för sugen på att meka. men hav förtröstan, sidan kommer inte läggas ner, uppdateringar kommer fortsätta att komma, kan inte säga hur ofta och så där, men det kommer. ska försöka få in lite flyt i att skriva om vad som händer i linköping, men vet inte om mina studier är särskilt upphetsande. är dom inte för mej iaf, och CSN håller med. dom enda som är glada är väl radiotjänst som har en student extra att jaga. men jag är inte den som är den, jag har också dragit mitt strå till stacken när det gäller radiotjänst, jag har minnsann också betalt tv-licens. i EN dag. sen fick det räcka. min tv är "magasinerad" som det så vackert heter, sen är ju uttrycket "magasinerad" öppet för tolkning :)

hur som haver. läser nu 3:e året på Maskinteknik - civilingenjör i linköping, bor i skethålan Ryd, där man får låsa fast allt om det ska stå kvar, detta inkluderar soppåsar och tomma ölburkar. denna terminen läser jag 3 upphetsande hurser, sannolighetslära/statestik och Hålfastighet - lätta konstruktioner, tycker ifs, dom är rätt svåra, men vi får hoppas han konstruerar en lätt tenta... (jag vet, den var kass :D), och ett energiteknikprojekt, som är tenta-löst. jag hade en stadig svacka nu i våras med kraftig brist på motivation när det gällde det mesta i skolan. läste 5 ordinarie kurser, lyckades med underverket att missa 4 st av dessa, way to go henke!

på min fritid så gör jag inte mycket, är med och driver en ideell mekanisk verkstad på skolan, är riktigt trevligt, spelar även korpfotboll. skruvas bil görs det inte, pga att jag inte har nån bil med mej hit upp. min låsta , fastkedjade och inlåsta cykel är mitt enda transportmedel, man är inte direkt bortskämd med pengar som student.

hur som haver, var hemma förra helgen, det var ju årets höjdpunkt som stod på schemat, julafton, nyårsafton, midsommarafton osv, släng er i väggen, årets höjdpunkt ÄR och FÖRBLIR årets upplaga av Gärdracet. hela september har ju varit kanonfint, utom just denna dagen som gud uppenbarligen glömde (troligen för att han inte finns...), gick upp runt 07:30 snåret för att mötas av klarblå himmel, "härligt" tänkte jag... i ca 30min tills jag skulle åka. då var det slut på det roliga och det leriga tog vid.... men mer om detta under Gärdrace 2005.