2005-07-06. hej och hå! har nu varit hemma i dalsland några veckor och det är först nu det börjat lugna ner sej lite i mitt arbetslösa liv. tur jag inte har jobbat för då hade jag inte hunnit med nånting :). har renoverat 2st motorer sedan jag kommit hem och har nu 4bilar kvar att ta tag i, fast dom är mina egna, utom en som är tjejens. det första bilen var en kille på stcs som heter HFR, som hade en väldigt vacker aero som ville ha motorn renoverad. detta löstes veckan innan saabfestivalen. inga större trubbel där, allt lirade på fint och med bra resultat. nästa bil var en 900S som hade spikat sönder en kolv. där blev det lite värre. när jag lyfte av toppen och såg kolven så var känslan lite som när man dagen efter vaknar upp och känner det ligger nån bredvid i sängen och man tänker: "fan, hur har man kunnat köra med/av den där", ja ni fattar konceptet. kolven var ihopsmält, cylinderloppet repigt, ventilerna sönderbrända, och ja, det va rinte vackert helt enkelt. fick ragga upp ett nytt block, och killen hade införskaffat 4st nya AB-kolvar på saabfestivalen. en topp hade jag liggandes och så var det bara att smäcka i nya lager och så vidare. fint fram tills jag skulel skruva dit vattenkylning till turbon. det uttaget fattades i toppen. jaha... det här var ju skoj. och gängan var den mycket vanliga dimensionen M14*1,5. en sån gängtapp har ju alla i garderoben eller inte. lyckades iaf få låna en av Erik (tack Erik!), och borra upp toppen och gänga och skruva dit vattennippeln. sen ihop med allt och allt var frid och fröjd där, dock tog meken typ 1½ vecka, fast det var midsommarvecka och så skulle jag hjälpa tjejen köra en häst och grejer så det drog ut lite på tiden.

i övrigt så har jag pysslar lite med båten, fått den i sjön och fiskat lite och allmänt glassat. inte varje år man har sommarlov direkt. kanske mitt första och sista sen jag var 14år gammal. fast jag börjar redan få onda aningar inför hösten. min vårtermin i skolan var kanske inte det mest lysande i karriären direkt, sumpade en hel del tentor pga av skoltrötthet. får hoppas jag har bättre sug till hösten. eller så suger jag ännu mer helt enkelt, det märket vi.

har först idag kommit igång med min röda bil. har tvättat den då den var full med fågelskit efter att ha stått ute i 2veckor pga av bilmeken. och se på fan, skiten hade ran börjat fräta på lacken, helvete också. har börjat med en fixtur som ska hålla fast min nya rallystol. ska sen göra en likadan på andra sidan. men mer om det senare på 900-sidan. detta lär inte ske förrän nästa vecka då jag imorrn åker till västerås på crusing från ons-sön. ska bli trevligt och titta på lite bilar och kanske kanske KANSKE ta en öl eller två. eller va fan, ett flak eller två är nog närmare sanningen.

så till personen i gästboken: jag har inte dött.... för fan.