2005-05-18. hej hej! inser själv nu hur länge sedan det var jag uppdaterade hemsidan så jag tänkte skriva lite iaf om mina planer här framöver. Jag pluggar ju som sagt i Linköping nu, till maskinteknisk civilingenjör. är snart klar med 2:a året av 4½år. därav att det uppdateras så sällan, det skruvas kort och gott för lite bil, då jag sitter instängd i en äcklig studentlägenhet 30mil ifrån mitt kära Dalsland. det kommer nog inte uppdateras alltför frekvent nu innan sommarn, men till sommarn lär dte nog bli en hel del, då jag tyvärr troligen kommer bli arbetslös hela sommaren pga av allmän otur med jobben som tidigare varit säkra. min lösning på den ekonomiska inkomsten lär nog bli att jag köper in bilar, skruvar och säljer, vilket med största sannolikhet kommer leda till en hel del rolig ahistorier här på sidan. jag och min ofantliga tur ni vet :)

annrs så drar det ihop sej till Tenta-Period här uppe, en vecka kvar sen sätter tentorna i gång. har 3 ordinatire mycket spännande tentor framför mej. Analys M fortsättningskurs, Hållfastighetslära - finita element metoden, och mekanisk strömmingslära. samtliga kurser är så upphetsande så jag får blodtrycksfall i hjärnan och lär missa dem allihopa.
befinner mej  i lite av en svacka i mitt studerande. läste två kurser i våras och missade bägge två, och har ju 4 kurser efter mej. mekanik A - dynamik, mekanik B, Hållfastighetslär aoch numeriska metoder. får se hur många extra jag ska samla på mej nu till sommaren :) kanske ge några till mej själv i julklapp?

ska fr.o.m. hösten försöka uppdatera lite mer frekvent här vad som sker i linköping, en del händer ju, även om det är föga relaterat till bilar oftast :(

hur som haver, nu ska jag uppdatera bilsidan! ville mest tala om att jag inte gått och dött elelr så.