2002-10-28. så där ja, nu vare dags. efter att bilen stått och mer eller mindre vuxit fast bland träden hemma i trädgården fick mor och far nog. jag var tvungen att skrota bettan. kan ju itne säga jag sörjde direkt, möjligtsvis alla timmar jag lagt ner i onödan då. men kunde ju inte låta bilen gå till döden utan att jag själv plågade den lite. i med lite soppa och ut och gjorde nåra fina breda ställ på grusvägen hemma. mor var lika nöjd som vanligt :) sen blev det några vilda uppbromsningar, dock inte så många som önskats beroedne på soppabrist och batteri som verkligen var allt annat än pålitligt. körde upp bilen på ett bilsläp jag lånat. eller ja. körde och körde. den dog 2ggr på väg upp för rampen så jag fick vincha skiten istället. stod där med en tår i ögat (eller inte) och såg på den ståendes på släpet... nä så här fick det itne gå till, måste skada den lite mer!

jag ställde upp kameran på farsans biltak (som hade släpet bakom sej), sen satte jag igång med självutlösning på kameran. första kortet blev kanon! se själva! ser ni mej inte så titta högre upp!

1028-01.jpg (32851 bytes)

jag fick genast en känsla av att det var fasligt likt matrix och att jag har en blivande filmkarriär framför mej. en stunds letande på internet gav mej bevis på att så var fallet! så vad tror ni? jag och trinity kanske har en gemensam framtid tillsammans! se själva!

1028-09.jpg (44296 bytes)

sen tog jag lite olika Gif-animationer. jätteskojsiga! eller lite iaf. jag hade kul när jag gjorde dem iaf, var helt svett efteråt.

Animation 1
Animation 2
Animation 3
Animation 4
Animation 5
Animation 6

sen ett sista kort på huvet efteråt:

1028-08.jpg (29494 bytes)

hur som haver. bilen är död och jag har fått till baka mina pengar och lite till... har haft en hel del kul, men lagt ner en jävla massa onödig tid också... jaja shit happens! te vintern blire 99a iaf!