2002-02-03. igår söndag så började det snöa rätt rejält framåt kvällen, och jag begav mej i god tid till min innebandyträning, inte för att jag var osäker på om jag skulle hinna i tid utan för att vara säker på att hinna leka rejält innan jag började träna. började egentlgien flera timmar tidigare med att sätta bilen rätt in i ett gammalt staket så det fullkomligt sprutade gammalt ruttet trä, en snabb blick runt om mejf ör att konstatera att ingen såg mej sen vidare. det blev inte ens ett märke på volvon :)

hur som helst, innan träningen så åker jag runt ute på parkeringen utan för en bygdegård, går ut från parkeringen lagom brett ut på vägen lägger över för att svänga 90 grader ifårn utfarten och går ut jättefint och brett ut på vägen, skickar i 3an och gasr som en tokig för att hålla ute det fina stället. stället visade sej dock inte alls vara så fint, det kunde minsann bättre! bilen får toksladd och jag gör en bit piruett på vägen och och glider i bra fart med röven rakt ner i diket, ungeäfr som om jag tagit sats 20m och backat rakt bakåt. PANG! ner i diket och där satt jag sen mycket bra :).

jaja täntke jag, folket till träningen kommer ju snart tänkte jag och satt i godan ro kvar och lyssnade på ett slitet band ifrån sent 80-tal somjag hittat under sätet i bilen. sen dök det upp ett helt gäng med människor. vi band en lina i fronten och drog den snett och 3pers sköv på ocg jag gasade. bilen låg dock rätt gott på bottenplattan, men det gick fint ändå, avgaset verkade fått sej en rejäl smäll för den brölade ltie misstänksamt, inte så mycket men helt klart mer. ut och leka ltie mer och sne in och lira innebandy.

på vägen hem räknade jag till minst 3 snökäppar i bakskärmarna, visst är det härlgit med svensk vinter?! dom stackars sta-borna snackar om "snökaos" när halva sverige egentligen blir till en enda stor lekpark... stackars människor som missar så mycket kul....

 

sen idag på vägen till jobbet så svänger jag först 90grader höger in på en stor lastbilsparkering för att sen 80m senare svänga 90 grader höger igen för att sen åka 100m rakt och sen 90grader vänster. detta är egentligen förbi mitt jobb men jag åker alltid den dräa 90graders vänster för den är så bred och härlig att åka med 240:n :)

hur som haver, in på lastbilsparkeringen på 2an, motorn skriker illa vid bortåt 7-8000rpm, jag går aldedess perfekt brett över hela parkerkingen, svänger mina 90grader åt höger sakta över hela parkeringen, sen säger det BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL när avgassystemet lossar helt och går av. jags kiter i det totalt och fortsätter min breda framfart över parkeringen.   fortsätter på tvären  in på vägen ca 50m, för att där på en gå retur och håller mycket härligt ut bilen hela vägen in i 90graders vänster där min vilda bilturfortsätter igenom tills en tant beväpnad med cykel tydligt visar att hon ogilla rmitt uppförande med bred körning utan avgasystsem klockan 7 på morgonen... dagens gamlingar har ingen respekt för 21åringar med barnasinne :)