2002-01-16. Ah vad gött en nybesiktigad bil, kan det bli bättre? nu har jag en månads härlig frihet framför mej innan jag måste ombesiktiga den där jävla kukbilen igen! fy fan vilken surgubbe som självklart skulle ombesiktiga bilen. jag hade innan hällt i 2½flaska K-sprit. det hjälpte inte ett skit, CO fortfarande 4.8, inte så mycket att säga till om. alla punkter sne godkända, fast han klagade väldans på handbromsen. dett var fram till hjulhusen. snubben som kikade på bilen innan sa att jag bara behövde lägga på en plåt så dte blev lite tätt. det gjorde jag.

den här gubben skulle promt på och klaga på helt andra ställen där skärmen inte är bärande för 5 jävla öre. hål här och var. jag sa då lite vänligt att "förra killen sa att det räckte att jag täpte till dom här hålen" och pekade på det jag lagat, varvid jag till svar får: "du får la ta lära dej att läsa vad som står på lappen" (där det stod : "skadat hjulhus")

vid det här laget var jag skogstokig, det är ju fan inte jag som är född looser som jobbar på en bilbesiktning om vi säger så, när jag  blir gammal ska jag köpa bilbesiktnignen och sparka alla surkukar som jobbar där...

hur som helst så försökte han sen i slutet efter allt klagande vara lite rolig och skämta till det hela. jag fann dock det hela mindre roligt, och tvärvild åker jag därifrån, mer eller mindre på tvären ut genom porten på hallen och vidare bortåt. hatade efter det  och hatar fortfarand ebilen så mö det bara går. jävla kukbil! aldrig aldrig ALDRIG mer volvo, jag gick verkligen in i mitt ägarskap av volvo med bra förväntningar och vad kanjag säga? jo volvo ÄR verkligen skit.