2002-12-11. ja, var ska man börja. kanju nämna dom postiva sakerna först. värmen i bilen funkar. det går att åka brett. så, klar! nu till det ni egentligen vill höra :)

när jag åkte hem ifårn besiktningen så började fläktremmen tjuta, tänkte inte så mö på det utan åkte hem. dan efter verkade den lite trög att starta. men det gjorde den. hem ifrån jobbet så var det tvärdöd. fläktremmen slirade bara på generatorn och alstrade ingen ström, alltså had ejag inga kräm i batteriet. så jag fick köra fram firmabilen och starta med kablar. sen hem.

nästa dag så kom jag ca 1km hemmifårn innan det var dags att besöka diket, jihaaaa vad brett det gick på blankisen.hade jag vart snabbare på ratten hade jag sprängt ljudvallen, dessvärre var jag inte snabb nog utan det blev diket. som på beställning kommer pappa som får äran att dra upp mej, mamma var ju sådär nöjd, hon är helt övertyga dom att jag kommer dö i den bilen.

på kvällen (fredag) var kalas. jag skulle till robert. 500m därifårn får jag soppatorsk. volvo hade nämligen inte vart lika smarta som saab och satt in en lampa som varning för låg nivå i tanken, jag hade ju kört och väntat på attd et skulel börja lysa, men tji fick jag. 5min senare kommer pappa igen, och av en ren tillfälligghet så har han 4-5liter bensin i en dunk. jävla tur.

2dar senare ska jag åka och spela innebandy, har då sen tankningen kört 2.2mil, då får jag soppatorks igen! jag kom alltså lite mer än 2mil på 5liter! vad i helvete! jag och en kompis fick skjuva in bilen på en parkering och gå till träningen, kom där över 7 liter soppa. dan efter tankade jag biljävel full :)

ja får nu varje dag när jag kommer hems tälla bilen på laddning tilsl jag fått tag i nya fläktremmar. dom gamla har spunnit så mycket så jag har gummi i hela motorrummet, så när jag spänner generatorn max så är remmarna för slappa ändå. och vill ju inte lägga pengar på bilen så jag inväntar en färd till biltema :)

efter lilla dikesincidenten så har jag skaffat mej en ratthora, en sån där knopp som finns i traktorer, jävligt glassigt!

 

enought for today!