Båberg 2002-06-14

Det var fredag och härligt väder ute! hade äntligen fått upp laddtrycket till där jag ville ha det, bra spooluptid på turbon och växlarna lirade rätt okej. fått väck varvtals-stoppet och flyttat upp shiftlighten till en större lampa uppe på panelen som man nu såg. detta kunde bara betyda en sak. Båberg, dags att visa att bilen verkligen kunde gå bra då många tyckte att minb il gick som en potta med skit första gången jag var där. kom på den briljanta idéen att rigga upp filmkameran i bilen, sagt och gjort, hämtade ett kamera/kikar-stativ, och surrade fast i bilen, och på med kameran, FAN vad bra dte blev!
0616-08.jpg (38021 bytes) 0616-09.jpg (39189 bytes) 0616-10.jpg (28157 bytes)

Här skulle filmas! i all brådska så glömde jag självklart ladda batteriet i kameran så jag fick bara med 4race. men dessa blev rätt bra! ska vinkla kameran lite åt ena sidannästa gång så man ser bilenj ag kör emot (kanske får vinkla den bakåt då :D). men jag visade vad bielnkunde prestera iaf. körde ifårn en bil som är bänkad till 280hk, samt en som ligger i samma område. en viss turbokonverterad bubbla, nåra volvos och nåra saabar. den enda bilenja inte alls rådde på var en BMW med slicks. där var det stopp. men som sagt, det gick bra tills jag skulel köra emot en stygg 140. då springer det fram en kille och bankar på min ruta. "vad fan är detta?" tänker jag, och öppnar dörren. "din bil pissar vatten!"
-"Helvete också!" sa jag och stängde av bilen, fick hjälp med att skjuva den bakåt upp i gruset vid sidan av vägen. fick lånat en ficklampa och spanade runt. såg dte droppade ifrån tvärbalken under, men ej varifårn källan kom. kolla över alla kylanslutningar, allt var helt, allt var torrt. efter ett bra tags letade så jag dte var blött rakt under grenröret. fan, nu är dte topplockspackningen som gått tänkte jag. fick ringa min trogna marty som kom och bogserade hem mej 3mil. var hemma 02:30 på natten. dagen efter svingade jag mej under bilen och konstaterade att jag skjutit hål på en frostplugg. felet kostade mej 50:-

 

FILMER
Nu är filmerna klara och de blev helt okej, även på dator. så varsågoda!

Nr Beskrivning Storlek Download
1 Gul Vs beige OG900. nemos problemos 2.6mb HÄR
2 Gul Vs Mr Bad i preppad svart 93, bänkad: 280hk. jag vann. 4.3mb HÄR
3 Gul Vs grå bmw med slicks. faaaan vad den gick. förlorade. 2.6mb HÄR
4 Gul Vs vit volvo 740(?). vann. observera att man ser bilen i backspegeln. 2.74mb HÄR