2002-04-04. Mars månad har vart rekord när dte gäller besök på min hemsida, skitskoj! mer sånt :) det skrivs även en hel del i gästboken vilket självklart är ännu roligare. även om ni inte känner ni har nåt speciellt att skriva så skriv ändå, jag tycker dte är kul iaf!
Jag har fått jobb nu på AFC i Brålanda, där jag ska börja jobba den 1maj. skitgött tycker jag, få lite pengar är aldrig fel. nu om dagarna så meka rjag mest med bilen, och degar och har mej. tur jag har bilen annars hade jag nog haft jääävligt tråkigt. men tyvärr så tjänar man inte så mycket penga rpå att gå hemma så att jobba ska bli kul.

sen har jag fått lite frågor i gästbokenjag tänkte besvara också:

Det kom upp en fråga om lite trimmning till 900:a så då gjorde jag "trimtips saab 900" som ni nog kanske sett, denna kommer byggas ut allt eftersom jag trimmar min och som jag lär mej mer.

sen även en förfrågan på mer bilder huven när den är klar. saken är den att den är inte klar nu. jag är så jävla lat så jag orkar inte slipa spackel, men dte kommer den dagen också och då kommer bilderna, jag lovar :)

sen ett litet kryptiskt meddelande ifårn tommy som tyckte jag körde bra, hehe hur han vet dte ha rjag ingen aning om men jag får väl tacka :)

sen har även nån förälder hört av sej som äger en bilaffär. hans sån använder mycket min mopedsida och lär sej och han hoppas att jag snart går över till Volvo... hehe den dagen kommer aldrig komma! jag körde en Volvo 140 med en B20, 4växlad ner till elmia 25mil... hehe ALDRIG igen. kopplingen var som att trampa på ett järn som satt fast och bilen misstände hela tidne och den hade gjort 142 som max för han... jag plågade upp den i 170 i en lång jävla nerförsbacke. den b20:n fick veta smisk må jag säga :) men aldrig volvo för min del.

fick ett citat också: "ett liv utan motorer är inget liv" och vad mer kan man säga än att dte är så jäääävla rätt. denna manliga fåfänga som kostar oss mer tid och pengar än allt annat, och varför? jo för att en plåtburk med 4hjul ska gå snabbt... jävligt patetiskt egentligen, men dte är ju så kul!

Såg även att en kille ifrån STCS vart inne! sånt är riktigt skoj, så om ni är med i STCS och ska ner till Knutstorp så skriv för fan, eller även om ni inte ska ner till knutstorp, så man får reda på hur många STCS:are man har på sin sida, för dte är riktigt skoj!

Sen fick jag en förfrågan på ett Forum och jag håller på att gräva efter ett forum nu som ska komma upp snart på sidan. tror väl inte dte kommer bli så jääävla aktivit, men man kanju hoppas, och där så kan jag ju även diskutera saker med er, så forum är på gång!

fick även ett förslag på en liten grundskola i billjud. detta vet jag ej säkert om det kommer bli av. billjud är fruktansvärt komplext och det är en hel vetenskap i sej. det skulle bli massor att skriva och jag vet int eom jag är rätt man att försöka lära ut nåt, så stor erfarenhet ha rjag inte. kan bara dte grundläggande och lite till. men det kasnke blir av det med. lite trix och knep i 900an kanske man kan få till iaf.

och sist men inte minst , jag får mycket beröm, vilket jag aldrig kan tacka er nog för. fortsätt hör av er och besök sidan så fortsätter jag att bygga ut den :) kan snart sälja den istället för Heynes handbok :)