2002-03-17. Idag så ringde nicklas och sa att han och christer kom förbi en sväng medans jag var i garaget. efter en stunds småpratade så blev vi väldigt sugna på att roa oss.. och då tänker ni som bor i stora staden: "hur fna kan man roa sej ute på landet?, där finnsju bara massa gräs o åker", och mycket riktigt så finns dte massa saker här ute men akn roa sej med, så för att bevisa vad kul man kan ha så ska jag berätta hur vi roade oss under några timmar idag. här ser ni för övrigt christers heta A-traktor
0317-11.jpg (30762 bytes)

Första steget var att klättra upp på taket på vedboden och se vem som vågade hoppa ifårn högsta höjden. jag bangade redan vid 1.5m och skyllde stenhårt på mitt onda knä (fetlögn med andra ord). christer som är lite fjollig av sej nöjde sej också med ca 1.5m. men inte nicklas inte, vi peppade på honom rätt br apå andra sidan boden, och tvingade till slut ner honom fårn 2.5m ungefär, han landade och man såg hur ont han fick, men han vacklade upp, tvingade fram ett hårt sammabitet leende och sa det var lungt, han såg minst 30cm kortare ut, jag lovar! bilden nedan är en GIF-animation på ca 600kb, helt sevärd!
0317-12_small.jpg (3963 bytes)

efter detta bryska moment så ville chrille också visa sej fräck så han började klättra upp för en fet jävla björk vi har här hemma, och här had ejga inga undanflykter så jag satte efter honom, och passerade honom i samma trä. han gav senare upp och klättrade ner och hjälpte nicklas plåta, när jag kommit upp ca 6m så gjorde jag segertecknet; dvs jag visade röven, karlsson är fortfarande ohotad björkklättrare nummer 1 på Dal!
0317-13.jpg (73588 bytes) 0317-14.jpg (75769 bytes) 0317-15.jpg (77526 bytes) 0317-16.jpg (66411 bytes) 0317-17.jpg (45526 bytes)

Efter detta tävlingsmoment så övergick vi till att skaffa billiga fyllor, dvs vi kastade ut oss för en backe, och försökte få så mö snurr på oss själva som möjligt, vi provad epå sidan, framåt, bakåt, mer eller mindre stup, och billiga fyllor blandades med vrål av smärta då man landade på pungen eller stenar eller rötter ochs tubbar och annat skoj som medans man plöjde nerför den ena backen efter den andra, tyvärr fick vi bara kort när jag slår vinnar-kullerbyttan nerför en liten backe här, 7-8kullerbyttor i snabbtakt hanns med och med stapplande steg liknande en fjortisfylla så ställde jag mej upp och mottog publikens vilda vrål...(gif, ca 600kb)
0317-18_small.jpg (3295 bytes)

publiken som bestod av nicklas och christer hurrade och höll händerna i luften och tjöt: "en gång till". jag visste vad dom ville ha, dom ville ha mej i repris med segertecknet i högsta hugg, så jag hade inget val än att tillfredställa dom, upp för backen igen, ner med byxorna i knäna och volta på igen! här han jag säga dte var annat än huvet som svängde fram och tillbaka. pungkrossen var skrämmande nära flera gånger, och mina bägge runda kompisar downstairs var nog lika omskakade som jag var, men publiken var ju nöjd, så då är jag nöjd! (gif, ca 600kb)
0317-19_small.jpg (2980 bytes)

Dagen avslutades med att vi agerade hobbypyromaner! finns dte nåt roligare än att elda? knappast... jag sprang in i garaget och hämtade gasolbrännaren, sen gav vi oss ut i skog och mark för att elda! kameran lämnades hemma därav den tafatta bilden nedan, men vi elda gräs längs vägar och grejer så vi stod härliga till, ett tag var dte nära hela åker-stubben började brinna, vi sprang runt som ett gäng kåta bävrar och stampade för allt vad vi var värda för att förhindra att hela åkern brann upp, med andra ord så var dte precis som det skulle vara, en spännande upplevelse med inslag av panikångest, finns inget härligare.. ahhhh! sen kommer man in och luktar rostad älg i 3dar.
0317-20.jpg (67985 bytes)

Så ni ser, ni stackare som bor i staden, vi kan göra så mycket kul som inte ni kan!

Så tar vi väl en liten frågestund ifårn gästboken också! vill först säga att så kul som det är att uppdatera hemsidan som det är nu har dte fan aldrig vart, nu får man så mycket tillbaka, skitskoj, dte kan inte bli sagt för många ggr, skriv mer! just love it! kan passa på att fråga också: är min humor helt jävla sjuk eller finns det mer folk än jag som är lika skadade?

men tillbaks till frågestunden, fick en fråga om min bils HK-uppskattning. jag själv har ingen aning, men SPEEDPARTS som trimmat många saabar och bänkat bilar med nästan identiska trim som jag, dock aningen mer laddtryck, ca 1.2bar istället för mina 1.1, de bilarna har ca 240hk. sen vad många min bil har vill jag inte säga. avskyr när man överskattar saker. jag föredrar att säga min orginaleffkt + lite till... så jag har 160+ i min bil :D tänk sen på att jag lagt ut ca 500:- på att trimma min bil också...

många skriver dom vart här i 3år på denna sidan, dvs lika länge som den funnits, och sånt är skoj som fan att höra, hoppas jag inte gör er besvikna med mina skeva upptåg...

sen fick jag en förfrågan på att utöka mek-sidan, detta kommer ske, efterhand dock som jag gör nåt som är värt att ha där. lite svårt att bestämma vad som ska hamna under projket, saab 900 (2), eller mektips, men jag kommer nog göra så för säkerhets skull att saker som är värda för folk att veta om dom ska gör anåt kommer jag nog lägga på alla dessa ställena, bättre en gång för mycket än en gång för lite.

även folk som vill jag ska skriva om lumpen, detta kommer, när jag orkar *ler* MASSOR att skriva som sagt.... men ingen fara, dagen kommer.

nån ville jag skulel göra cross-sidan större,d etta kommer nog knappast ske, om jag inte får för mej att börja köra cross igen då. crossen är såld så nån sån äger jag inte. men vem vet....

sen har flera skrivit att dom fick inspiration till att hotta och trimma sina bilar ifårn sidan, MER sånt! mer bil åt folket helt enkelt! traktor (hihi, lite elakt :D)som saab!