2002-03-15. Hejsan folk! ville mest säga att det är skikul att folk hör av sej i gästboken! det är lixon den enda kontakten jag har med er läsare, så dte är kul att höra av er. det är ju som jag sagt tidigare er jag gör den för, så ju mer jag får höra av er, positivt som negativt är skitkul och bra. efter min lilla "skylt" på framsidan har jag plötsligt fått 3sidor fyllda i gästboken och jag bara älskar det, mer sånt! ha rni vad somhelst att säga så tveka inte att skriva, det är det end ajag får ut av alla timmar jag lagt ne rpå sidan, men med tanke på all positiv kritik så är jag glad över att jag fortfarande kör med sidan, och jag kan säga att jag inte har några som helst planer på att lägga ner den, den kommer följa mej till graven, så vem vet, det kommer kanske en kategeori om 50år: "hur man trimmar sin rulator" eller " hur man får omkull en 65åring" eller varför inte "pensinärernas vilda festliv"? anledningen till att jag uppdaterat så mycket som jag gjort nu på sistone är för att jag har fått frisedel ifrån lumpen. jag är hemskickad, finito. ni kan säkert rätt lätt komma fram till: "aha, han är en jävla kärring" ;D men ne inte direkt. jag ha råkt på nåt somheter löparknä (helt otippat att dte var mitt knä va?). det är ett senfäste som löses upp. det har en läketid på 3-4mån så det kändes rätt hopplöst med lumpen. men mer om detta kommer komma på lumpensida, har mycket att berätta, så mycket att jag drar mej för att skriva det. har 20-30sidor a4-anteckningar ifårn min tid i lumpen som ska överföras till datorn... tidskrävande är ordet.... har ju fullt upp med bilen ju :D. jag har sökt jobb och väntar på besked ifrån bla SAAB (sökt som truckis). måste ha pengar. kan dock inte förstå hur jag ska få tiden räcka till att jobba,  har ju fullt upp med saker och ting nu när jag är ledig... kanju säga att hemsids-besökandet ha rökat nu på sistone, fortsätter det så här så kommer mars bli en rekordmånad för min sida, vilket jag har er att tacka för, skönt att veta att det finns folk där ute som läser allt trams jag skriver :D. ligger nu strax över 100besökare om dagen vilket är bra om man ser till statestiken, men misstänker dock ändå att jag aldrig kommer uppnå samma besöksantal som DT-sidan. trots jag inte skrivit på den på 3år så har den fortfarand elikamånga besökare som denna :D. Nu vill jag gärna ställa lite mer krav på er, ni ska betala 100:- var för att sidan ska vara online... NEEEEEEH, skoja bara :D där blev ni lite matta va? jo jag tänkte så här, om ni kunde skriva i gästboken:

hur länge har ni kännt till sidanoch besökt den?
vet du nån mer runt om dej som besöker sidan?
finns det nån mer sak jag kan skriva om som ni tror jag är kapabel att lyckas med?
hur hittade du sidan? kompis, länk (vilken sida isf) or what ever?
hur är sidanuppbyggd? upplägg? lättorienterad? osv? (vet att designen är FUL, menjag har snart 150html-filer, så det skulle krävas dagar för att göra om allt, och det orka rjag verkligen inte, satsar hellre på innehållet, vilket jag förstår är uppskattat, jag menar, vad fan är poängen med en snygg sida om den bara innehåller skit? jag skriver det jag tror folk vill läsa, och jag tror jag lyckas rätt bra, eftersom jag försöker vara lite skojig ibland.)

så det var väl ungefär det som jag är lite nyfiken på attveta ifrån er så att säga. ni behöver inte skriva en roman, men något, så jag får lite kött på benen, så ni blir mer än en siffra på räknaren så att säga.

Jag har ju fått lite frågor i gästboken som jag tänkte jag skulle försöka svara lite på.

angånde mopeder och cross så ligger det till följande: vists lever mopeden innuti mej än. kommer aldrig ALDRIG glömma min DT-tid, så jävla roligt jag had epå den tidne kommer jag nog aldrig ha igen. en mild sommarkväll, man är ett med mopeden, jagar hastigheter, hukar sej, tänker: "klarar jag den här kurvan i 70?" hur utgången blev är ju självklar.. det är ju karlsson på DT, världens bästa moped :D (med andra ord vurpade jag, hehe). som det är nu så gjord ejag ju iordning en röd puch och sålde av. kanju säga en sak. laga rost på bilen är tråkigt, men att slipa ner en ram, spackla upp och slipa igen på en moped, dte är fan döööötrist. gör aldrig iordning en moped till, omjag inte ska ha den själv. har kvar min skrot-puch än (nån som vill köpa den? den går bra och jag har en jääääääääääääävla massa delar. 2000:- för rubb och stubb?), och min fina DKW ifrån -68, den säljer jag aldrig. kör dne ungefär en gång om året för att lufta den lite. crossen såldes för ca 2år sedan. jävligt kul att köra, men man tröttnar på att puka runt här hemma, man ska köra på bana för att dte ska vara riktigt kul, men vem har råd med det?

sen föreslog nån jag skulle ta lite kort innuti bilen, nemos problemos, bara jag kommer ihåg det, det finns ifs inte så mycke tupphetsande att se där, förutom min portabla hembrännare på 12volt cigarettuttag :D, har dragit utgångslangen upp igenom a-stolpen och så sitter slangen bak solskyddet, så viker jag ner det faller slangen ner, i lagom höjd för min mun, så kanjag sitta där och suga när dte är broöppning eller annat tråkigt. eller så har vi ju världens största dildo. hel amin bil är en dildo, just pump up the volyme, så skakar bilen, vilket raskt leder in mej på nästa ämne,billjud. det kanske inte framgår av sidan med baslåda 1 och 2 som satt ihop, är sålda, och kör numera med en coustic 15"are, halvseriöst inkopplad. har stort sug på att bygga ny monsterbaslåda, med dubbla 15"are, varav en är min rockford 1000W:are som jag har till hemmbion, men ej använder pga av bränt NAD-slutsteg. skrider jag till verket blir basen brutalare än nånsin, och snyggt ska dte ju bli också. en kille frågade om jag köpt allt billjud på internet, och svaret är nästan ja på allt. cd:n köpte jag av far. framhögtalarna köpte jag nya på MDS (pinsamt), min 12"are + 8"are köpte jag av samma kille jag köpte minf örsta bil av och där jag köper alla bra och ha grejer till bilen. 10"are köpte jag via internet, åkte buss till karlstad (ca 20mil) på skolans busskort, haha, fan va vad lättlurad skolan är... mitt jbl steg + jbl-kondensatorn, via internet, min rockford via internet, min coustic 15"are + mitt genesis dualmono på internet, mitt pioneersteg på internet (gratis, det fick jag med jbl-steget som trasigt, det var dock bara en lödning som släppt,lagat på 5min). så så ligger det till på den sidan.

det är även kul att höra att folk som även kör/gillar andra bilar än saab är här, nog för att jag är överkåt på saab, så är dte skitkul att annat folk också här, hyser stor respekt för sånt folk!

märker även att en del folk håller på med turbokonvertringar precis som jag gjort, tyvärr kanjagbara detta på saab, men dte är jag om jag får skryt alite, rätt så duktig på nu, så behöverni hjälp, så maila gärna. jag gör mitt bästa för att försöka svara på era frågor.

det var väl ungefär det somjag har att säga, ni skulle även göra mej en STOR tjänst om ni klickade här och gick in på den här sidan, en sida för att sprida min sida så det blir kändare, ju fler besökare jag har, destå mer uppdaterar jag, tro mej, vill inte förlora er! :D

se där dte blevju en hel del skrivet, trots att klockan är 02:08, sena nätter blir det.