2001-10-03.

på 99an så är det så att en bromskloss tydligen är slut. det låter som FAN! metall emot metall är inte nyttigt så det skulle bli byte. fick tag i ett par bättre begagnade klotsar tilld en som såg okej ut.. men ska ju inte skämma bort öket. så jag satte igång och lossade hjul och grejer. sen skulle låssprinten ur... men det tyckt einte sprinten. han ville stanna kvar i hålena där dne tydligen bosatt sej rätt hårt.   jag brukade stora mängder våld... och stora mängder syra till alla svordommar. skroten var inte långt borta för bilen... och detta var bara början, ingen ksulle vilja ha sett mej när jag var "klar"

jag fick tillsut ta tag i en stor jävla rörtång. lade bak sprinten och klämde på dne emot örat som den gick igenom och började masserade den med brutala hammarslag... till slut så lossade det... eller nåt... dvs oket... låsningens öra SPRACK och gick helt sonika totalt sönder... humöret fick sej en redig kick till och vreden togs ut på den stackars 99an. när jag sansat mej så gick jag vidare. jag var fortfrande tvungen att få ur sprinten ur dte övre örat där den fortfrande satt.. lika hårt. här tog jag rondellen och sågade helt eneklt av den. sen så tog jag en borrmaskin och skulle borra ur resten. då borrad ejag sjävlklart snett så då blev den skev fördjupåning... "så bra ätnkte jag, här kan jag lägga i ett drivdon" sagt och gjort, jag började slå för glatta livet... tills donet slant och dök rakt ner i damasken, som sprakc och oket började pissa olja... vid det här laget var jag en blanding utav totaltvild, rådlös och allmänt deprimerad. jag var så jävla trött på skiten, men jag kund einte lämna den där när dne pissad eolja... så jag tog fram smältlimmet. och limmad eigen damasken och gick in och lade mej och sov. så fick bilen stå där ute och skämmas.

Dagen efter had ejag fått tag i ett annat ok och nu gick sake roch ting bättre. allt flöt på br aoch snart var oket bytt, vilket jag är glad över nu. kolven som ska vara helt stum glappae MINSTE 2-3mm i sidled. det oket var skrämmande dåligt. och bromsklotsen var i det närmaste borta. det hade grävt ur ett stort dike av metall ur klotsen. så på med nya backa roch tjotji, trälim så luftad ejag och allt var klart och det funkar bra :D

1003-02.jpg (25045 bytes) 1003-03.jpg (70177 bytes) 1003-04.jpg (61302 bytes) 1003-05.jpg (46369 bytes) 1003-06.jpg (23147 bytes)

nåndaj senare skulle dte byggas popmaskin... iaf nåt som låter uitöver bilen i sej. dom orginalmonterade högtalarna fick duga fint åt mej. det sitter EN högtalre fram och EN bak. den fram är en jävla effektslukare... 5watt var dne på. "perfekt för mej" tänkte jag och bröjade rota bland kablarna... och där var dte mycket besynnerligt kopplat. det fanns typ 6-7st pluskbalr som alla satt ihop med andr akbal roch gick kort och tvärs överallt... så jag gjorde som jag brukar, kippte av alla kabalr och började ifårn början. sen hittad eja inte rätt bilstereo så då gick jag in och sov.. som vanligt. men alla tåtar jag ska använda har jag iaf hittat.

1003-16.jpg (63769 bytes)