2001-08-26. En dag när jag skulle åka hem ifrån jobbet så kommer dte plötsligt nåra bilar som blinkar frentiskt med ljuset.. aha, poliskontroll tänker jag och sänker mej till lagliga 85. framför mej har jag en röd ful liten sak (tysk bil) och framför denna är det tomt på några 100m. jag ser mycket riktigt polisbilen kanske 500m framåt, och det börjar surna lite i magen på mej när jag ser att en polisman kliver ut i näven och börjar vifta som en annan med armarna. han vinkar in den röda saken och den saten står kvar och vevar med armarna när den röde svängt in. jag har inget val mer än att svänga in. sheriffen går runt 1varv runt den röda bilen innan han skickar iväg honom. sen smyger han sej fram till mej och ber om körkort. sen fick jag blåsa i en sak med massor siffror på, säkerligen ett IQ-test eller nåt, jag ,måste vart smart för han blev inte arg på mej. sen börjar han prata: "dina blinkersar är tonade, det är olagligt"
" NÄHÄ!!!" tänkte jag och svarade: "jasså, det visste jag inte, dom var så när jag köpte bilen" det hela osade lögn lång väg och länsmansjävel verkade inte godta min bortförklaring... sen fick jag broms lit eoch visa alla ljus och hur bra dte egentlgien lös genom toningen. han var fortfarande inte nöjd... "vänta lite ska du få lite papper"
"HUUUUU så roligt" tänkte jag. där fick jag sitta säkert i 10min medans den stackars analfabeten försöka klura ut vilka rutor man skulle kryssa i... när han återkom tryckte han upp en fet lapp där det stod OMBESIKTNING i ansiktet på mej. sen sa han åt mej att köra lugnt. "javisst" lovade jag medans jag smidde planer i huvet.  då min bil vid detta tillfälle saknade halva avgassystsemet och en ljuddämparen så är ljudet mycket snärtigt och kan jämnföras med vilken Epa eller Atraktor som helst. Jag lade i 1:an och stampade på för allt vad mina trötta 118hk var värda. bilen gick trött med ljudet var inte att ta miste på. varvade så långt bilen orkade sen 2:an likadant och sen även 3:an.. poliserna stod och tittade och undrade va djag var för jävla idiot..  lite smånöjd över min lilla hämd åkte jag hem och var förbannad resten av dagen.  nu mer är bilen ombesiktigad ochd är sitter ett par tråkiga orginalblinkers... än så länge...

Nu har dte hänt! efter allt jävla snack om T16 så har jag äntligen köpt en! jiiihiihi! en saab á la rostvrak ifrån 88:a. kan inte förstå att en bil kan vara så rostig. motorn har rullat 30000mil (!) vilket ni säkert tycker låter jävligt mycket. men dne är fräsh! går som en klocka, lådan känns störtskön och biljävel går styggt! henke ska ut och smiska volvo snart! den är en aningen trimmad på nåt vänster. antagligen med skruvad APC och det sitter större bränsletrycksregulator också. 3.0bar. så nu ska det skruvas i bilar!