2001-04-03. igår var jag på väg hem ifrån skolan då plötsigt min "utropslampa" började lysa. alltså koppling/bromsolje-nivån. detta föreföll lite snegor eftersom allt verkade fint. tänkte att dte vara vara lite för lite så det behövdes påfyllning. nä jag kom hem så gick jag in i garaget och fick se en oljepöl där väntster framdäck dagen före hade stått.... ajajaj tänkte jag. och gick och vred upp hjulet... där bak var det rätt surt gott om olja kan jag ju meddela. helt förmattat av allt arbete som väntar kör jag in bilen och går in och äter istället. jag kände mej mer motiverad till det. efter lite ork-återhämtning så fick jag ut och pillat lite. rätt snart upptckte jag att det rann ur avluftningsnippeln. kan omöjligt fatta hur. har aldrig rört den, och plötsligt börjar dne läcka... "kooooooonstigt va?" hur som haver så var jag jut vungen att göra nåt åt saken så jag skulle ta loss den , kika lite, göra lite rent och svära lite över det jag måste skaffa nytt. svordommarna kom fram tidigare än så. hann knappt ta tag i blocknycklen förrän nippel-jävlen gick av, rätt med godset på oket... laddade svordommar med stor fantasi som hade tagit död på ett helt stim av nunnor kastades ut blandat med förbannelser över hur jävla värdelösa nipplar var.
då gick jag in och lyssnade på hockeyn och blev bara mer förbannad... dagens jagade efter en rektor som "lovade" att finns där han aboslut inte fanns gjorde ju inte saken bättre.
Idag så har jag bestämt mej för att försöka rädda oket. ska borra ur nippel. fixa ny nippel imorrn. gänga med lämplig tappa och förhoppningsvis ska det bli tätt. men dte kan man ju ge sej fan på redan nu att det inte kommer bli.