2001-04-01. trög som körv skulle man nog kunna kalla mej. mer än en månad har gått sen sista uppdateringen. men men bättre sent än aldrig som kärringen som bytte bort sin volvo emot en Saab. (hihi). saken är den att dte finns inte direkt så mycket att berätta. förutom att dte är VÅR! jiha! här har det var vår i 8dagar. eftersom det var 8 dagar sen jag satte på sommardäckena så är det altså vår. ett helt solklart vårtäcken... även om isen låg fet och hal när dom åkte på. jag passade även på att rubba/polera bilen så den är vårfin och redo att möta ljudbangen.
Har tänkt slänga på mina goa säkningsfjädrar som sänker min bil till minus-mått, vägskrapor behövs ej längre där jag går fram, men vad gör man inte :D
jag har tatt och lackerat min grill, ungefär det mest spännande som hänt. lackades i bilens färg med silver inläggen kvar. helt okej, men ska nog skaffa nåt nät att lägga i istället för orginalgrejset.
bålrundor (en runda där man i studentklassen åker runt till varann och dricker sej fulla på öl sprit bål och lacknafta (i brist på annat)) har kommit igång nu ordentligt vilket är på tiden. dock såv ille det sej inte bättre än att jag fick agera chaufför i fredags. inga större bekymmer dit men när jag skulle hem så skulle dom två som var mest dragna (och då med andra ord grisigast) åka med mej hem. en fräsh pojke fick jag med mej som tog hand om en utav vraken. på vägen hem så låg den ena och stensov i fillas knä. fattar inte hur man kunde sova i den ställningen han sov. helt sjukt. den andre satt och pekade ifnger åt alla han såg och kommenterade hela tiden varför just dom förtjänade att få ett långfinger. en mycket givande runda med andra ord :D vi hamnde bakom en jänkare (HRMF...) som var full med nåt som till det yttre på långt håll kan liknas med en normal människa. dom satt och pekade finger, så dom fick smaka fullturbo (fars bil) och så var dom borta. och idag när jag var ute och åkte så såg jag samma jävla bil, helt sönderkvaddad vid vägkanten... tja, vissa straffar gud fort...

Mitt jakt efter T16motor går vidare. det är fan svårt att hitta en motr/bil som är bra för rätt pengar. har letat aktivt i 2månader nu. några bra har vart på G men det har alltid skitit sej av nån anledning. så har du en T16-bil stående så skriv ett mail för fan, MÅSTE HA TURBO!
0401-01.jpg (51007 bytes)
0401-05.jpg (46163 bytes) 0401-06.jpg (50861 bytes) 0401-04.jpg (43796 bytes)
0401-02.jpg (43274 bytes) 0401-03.jpg (35357 bytes)