2001-04-01

Jadu. som sagt. inte händer det mycket nu för tiden. skolan är lugn som en filbunke. typ inte ett skit att göra. ska bli så skönt att ta studenten och bara komma bort ifrån allt. jobba ett ½år. lumpen 15månader. ledig ½år. sen in på högskola. jag har nu även sökt till högskola. så alla ni som befinner er i närheten av linköping bör akta er, snart kommer jag och tar er! hihihi.  Linköping lär vara en jävligt fin satd, bra och fin skola, goa studentbostaäder nära campus... och samlas 25000 ungdommar på ett ställe så förligger risk för alkoholhaltig intagning, och sånt vore ju dumt att missa. 4½år superi och fast uppkoppling, sen är man civilingejör i teknisk fysik... fast man kanske får titta i nån bok imellan groggarna då och då...
snackade med nåra gubbar i teknisk fysik. efter 10år tjänade folk i SNITT 32.000:- i månaden. ingångslön rekomenderat runt 27.000:-  det är ju faktiskt nåt jag kan tänka mej leva med. jag har sen bardomsben vetat att jag ska bli rik, frågan har bara vart hur ;D, men det här verkar bara en bra bit på väg.

Vi har numera kommit igång med bålrundorna (läs mer under motor/saab 900 (2)). första gången var vi hos marty-party. där gick det vilt till. det hela spårade ur... eller ja saken var ju en olycka men hur som helst så fick martin en garderob på foten, så det blev ett hål i den. då fick alla gå hem. Olof blev kass, han kunde inte med att leka våra hårda leker som vi leker ute i skogen. grabbens mage bangade och han besökte toaletten för många timmar framöver, och han var verkligen inte glad nånstans. (se kort)
0401-07.jpg (23890 bytes) 0401-08.jpg (18731 bytes)

Vi ska resa ner till Kos i mitten av maj med klassen. jag är densom sköter pengarna. om ni fått nån uppfattning om hur seriös vår klass är så kan ni kanske ana vilka svårigheter det innebär att samla ihop 65.000:- i klassen. men jag säger som min farfar: "It´s a tough job but some stupid fuck must do it" och dte blev ju jag eftersom vår klass är så seg. nån men lite initiv (initiativ på skånska) fick ta tag i skiten så att säga. så i maj ska vi ner och jaga håriga greker med absint och annat gott!

hmmm. dte börjar ta slut på nyheter nu. men jag kan avslöja en hemlighet: FBK kommer ta SM-guld... hehe. jag och 3 FBK:are ska upp till karlstad med en Dif:are på torsdag och se 3:e matchen... ojojoj vad skoj det ska bli... hoppas jag. men med tanke på utklassningen i första matchen så har jag inget att frukta. när vi skulle bestälal biljetter så var dte lite svårt att komma fram. 5000 biljetter tog slut på mindre än 40min... ajajaj... men gammelsörken Larsa visste hur man skulle ta bävern, så han ringde ett bussbolag som köper in biljetter. så vi ska åka bil till åmål, för att sen åka buss till karlstad :D Nödvändigt va?